Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Wto Lis 26, 2024 00:31

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 123 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Pon Maj 31, 2010 22:13 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Żałożyłem nowy temat żeby był lepiej widoczny. Generalnie fajnie by było się jakoś grupowo zebrać na Sonisphere - i ten temat ma służyć wyłącznie do dyskusji spotkaniowych. W http://megadeth.magres.net/forum/viewtopic.php?f=20&t=309 nadal rozmawiajmy na temat koncertu set list itp.

Co do spotkania - myślę że najprościej będzie się umówić przy jakichś namiotach z piwem przed Behemothem. Co by to skoordynować proponuję żeby zainteresowani podesłali mi na PM swój numer telefonu. Ja zrobię z tego listę i roześlę.

bialkomat napisał(a):
A może byśmy tak przygotowali na koncert jakiś Megadethowy transparent? ;)
Wiecie, co by jakoś zaznaczyć naszą obecnąć i wesprzeć Rudego i spółkę? ;)

Pytanie co byśmy chcieli na takim transparencie, i czy ktoś w ogóle ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Co myślicie? Ja osobiście wolę się bawić zamiast robić za trzymacza czegoś co nie jest piwem, ale temat jest otwarty.

Jak ktoś ma jakieś inne pomysły, niech pisze.

PostWysłany: Pon Maj 31, 2010 22:25 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

Ile osób dojeżdża? I o której będziecie w Warszawie? Bo może lepiej byłoby spotkać się już wcześniej. Potem będzie spore zamieszanie. Dodatkowo nie wiem jak wy, ale ja gdy tylko otworzą bramy ruszam szukać dobrego miejsca. Mam drugą płytę czyli muszę się postarać. Niestety pieniędzy nie ma na złote kółeczka.

PostWysłany: Pon Maj 31, 2010 22:58 
Rattlehead

Miejscowość: Gdynia/Pogórze
szczepan napisał(a):
Pytanie co byśmy chcieli na takim transparencie, i czy ktoś w ogóle ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Co myślicie? Ja osobiście wolę się bawić zamiast robić za trzymacza czegoś co nie jest piwem, ale temat jest otwarty.

Ja pierszy wyskoczyłem z tym tematem, chociaż przyznaję że nie do końca poważnie o tym myślałem ;)
W każdym razie do roboty czegokolwiek się raczej nie garnę :P
Ale tak jak pisałeś - temat jest otwarty, może ktoś go podchwyci...
moto-psycho napisał(a):
Ile osób dojeżdża? I o której będziecie w Warszawie? Bo może lepiej byłoby spotkać się już wcześniej.

Ja wielce prawdopodobne, tak jak w przypadku AC/DC, będę w Warszawie Centralnej o 13:35. Chociaż może uda mi się wkręcić w jakiś transport z Trójmiasta bezpośrednio na koncert.

PostWysłany: Pon Maj 31, 2010 23:03 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
ja generalnie jestem na miejscu ale chce sie wyspać ;)
w każdym razie na bemowie bede chciał być koło 14 najpozniej aby spokojnie wypic jakieś piwko przed Behemothem

a jeśli koniecznie chcecie coś robić to niech Marti pokaże cycki :P
zawsze jakaś atrakcja :lol:

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 12:17 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kapitol Siti/Wojenna Piła
Wiesz co, mam duzo ciekawsze zajecia niz pokazywanie cycków kolesiowi, który im więcej mówi, tym bardziej jestem przekonana,ze jego jedyna kobieta jest jego Prawa Ręka. Tylko pamietaj,że najpierw dochodzi kobieta, tylko nie wiem jak to zrobisz swojej Prawej. Całuje
Wracam na forum za cztery tygodnie, enjoy!

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 12:25 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

nie mi tylko wszystkim na telebimie ;)

zresztą to była tylko propozycja bo widze nie ma chetnych do robienia czegokolwiek wiec sie tak Marti nie bulwersuj już Image

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 15:06 
Head Crusher

moto-psycho napisał(a):
Ile osób dojeżdża? I o której będziecie w Warszawie? Bo może lepiej byłoby spotkać się już wcześniej.

Moim zdaniem lepiej.
W moim przypadku bedzie potrzebna pomoc z dotarcierm na Bemowo, mało tego ja nie mam pojecia gdzie teraz bede wysiadał, bo dworzec PKS Stadion z tego co wiem od grudnia jest nieczynny. Totalnie nie wiem gdzie teraz wysiade. Jechac bede na pewno PKSem bo nie mam dobrego kolejowego polaczenia. Powinienem byc w okolicach 11-tej, bo mam autobus o 7 rano, jedzie sie zawsze 4 godziny od mojego zadupia.

Najlepiej sie spotkac pod pałacem kultury, to jest miejsce na ktore każdy trafi a i bedzie blisko jego jeśli ktos dojeżdza spoza Wa-wy (Dworzec Centralny - 300 m).

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 15:39 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

Racja. Ja wysiadam zapewne na centralnym, a stamtąd bardzo blisko do Pałacu Kultury. I w sumie też nie trafie sam na Bemowo :D Nie znam Warszawy.

PostWysłany: Wto Cze 01, 2010 15:53 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

jeśli bedzie taka sama akcja z komunikacją jak na AC/DC to z centralnego bedą specjalnie koncertowe autobusy wiec nie bedzie problemy z trafieniem do celu ;)

poza tym na stronce festu jest szczegółowa rozpiska jak dojechać ;)

PostWysłany: Śro Cze 02, 2010 07:52 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

DOjazd jest prosty, wsiadamy z dworca do metra jedziemy do konca w kierunku na m i [rzerzucamy sie w tramwaj nr 5 , do p.śląskich

Zułek, będę się bulwersowac, bo najpierw piszesz o mnie jak o zabawce a później jesteś tak nieszczero sympatyczny. Mógłbyś byc bardziej zdecydowany w relacjach z innymi;P

Oczywioscie sa te koncertowe autobusy aaale one takie tłoczne na pewno

Ja jestem o 11 chyba w dniu koncertu, bo wątpię, zeby udało mi sie byc dzien wczesniej.

Tym razem postanowilam nie przekroczyc 5 piw. Chce pamietac swoj najwazniejszy koncert:D ale obowiazkowo od jak najwczesniej na trawie piwkujemy panowie, obowiazkowo!

PostWysłany: Śro Cze 02, 2010 09:01 
Rattlehead

Żułek napisał(a):
jeśli bedzie taka sama akcja z komunikacją jak na AC/DC to z centralnego bedą specjalnie koncertowe autobusy wiec nie bedzie problemy z trafieniem do celu ;)

poza tym na stronce festu jest szczegółowa rozpiska jak dojechać ;)

Dokładnie.
Ja jak chciałem się dostać na AC/DC, to na początku tez byłem nieźle zakręcony i nie wiedziałem gdzie mam wsiąść, aż tu nagle podjeżdża autobus cały oznaczony napisami "KONCERT". Taka specjalna linia autobusów z zaledwie kilkoma przystankami po drodze, kursowała ponoć co 6 min praktycznie przez cały dzień. Zresztą wszystkie linie autobusowe i tramwajowe, które przejeżdżają w okolicach Nowego Bemowa były specjalnie oznaczone. Na stronie ZTM-u była też dokładna rozpiska co, gdzie i jak.
16-ego będzie pewnie podobnie.
MartiFromHell napisał(a):
Oczywioscie sa te koncertowe autobusy aaale one takie tłoczne na pewno

No właśnie niekoniecznie. Ja jechałem tym specjalnym i w całym autobusie było może 6 osób :)
Co innego z powrotami, kiedy całe bydło na raz chce wrócić :)

PostWysłany: Śro Cze 02, 2010 10:04 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

ej chyba bedziemy wracali z buta z jakims piwem w papierowej torbie skoro obciagi mamy nad ranem:D dobra ja jutro jade do malborka bo w czwartek gra blaze xD i sabaton a ze mam za free to co mam innego do roboty? przeciez nie bede siedziec w domu z moja matka skoro mamy metal war:D

ej Białko, to jak bedziemy znacznie wczesniej niz Ty to moze ustawimy sie w tym samym miejscu gdzie pilismy przed ac piorun dc?

Ej bo moj nr ma Mateusz, Fixxxer, Biało i Mroziak to jakoś się wszyscy spokojnie zgadamy:D

Moim skromnym zdaniem najlepsza opcja to na trawce przed lotniskiem:) tak, żeby chwilę przed pietnastą wbic myślę sobie, no bo w końcu chciałabym coś zobaczyc, a nie tylko latac nad ludzmi na ich rękach, ile można?!?!

Ja! Ja tu widzę u Was pole do rozwoju! Moze jak juz wszyscy ogarną kiedy co o której mają to założy się taki temat i wszystko się na spokojnie ułoży.
ta-dam!

PostWysłany: Śro Cze 02, 2010 10:33 
Rattlehead

MartFromHell napisał(a):
ej chyba bedziemy wracali z buta z jakims piwem w papierowej torbie skoro obciagi mamy nad ranem:D

Ta, znowu mnie czeka koczowanie na Centralnym do 5-ej nad ranem :|
Jak wracałem z AC/DC to się jeszcze spóźnił ponad 40 minut :evil:
Poza tym było tyle ludzi, że cud, że w ogóle zająłem jakieś miejsce w przedziale, a udało mi się wsiąść jako jeden z pierwszych. Cała reszta za mną ustawiała się już tylko w przejściach :|
Dlatego zastanawiam się czy nie lepiej jechać z Dworca Zachodniego. Spokojnie zajęłoby się miejsca a całe bydło dosiadłoby się na Centralnym.
Cytuj:
ej Białko, to jak bedziemy znacznie wczesniej niz Ty to moze ustawimy sie w tym samym miejscu gdzie pilismy przed ac piorun dc?

Ej bo moj nr ma Mateusz, Fixxxer, Biało i Mroziak to jakoś się wszyscy spokojnie zgadamy:D

Spoko spoko, też tak myślę :)

PostWysłany: Śro Cze 02, 2010 13:10 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

Jakby co ja będę już o 10tej w Warszawie i po koncercie również czeka mnie nocowanie na jakimś dworcu więc możemy się tam gdzieś spotkać i razem ruszyć na Bemowo ;p

PostWysłany: Śro Cze 02, 2010 14:13 
Moderator
Awatar użytkownika

Ja pewnie będę bardzo wcześnie i na wszystkich poczekam. Później już mogę pić oporowo, i tak się nie będę w stanie spruć ;) Podejrzewam, że o 7 zawitam już w WWA i od tej godziny jestem chętny na rozmowy przy butelce :)

PostWysłany: Czw Cze 03, 2010 11:22 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Ja jeszcze nie wiem ani jak ani kiedy dojadę, ale pewnie będę starał się dotrzeć na otwarcie, żeby spokojnie wypić browara zanim zaczną grać

PostWysłany: Pią Cze 04, 2010 14:26 
Head Crusher

Mnie tez pewnikiem czeka noc na Centralnym, wiec jakos tam razem przekoczujemy, bedzie o czym rozmawiac.

PostWysłany: Sob Cze 05, 2010 18:01 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
Ja pewnie będę bardzo wcześnie i na wszystkich poczekam. Później już mogę pić oporowo, i tak się nie będę w stanie spruć ;) Podejrzewam, że o 7 zawitam już w WWA i od tej godziny jestem chętny na rozmowy przy butelce :)

No doooobra to może wstanę o 4 i przyjadę jak przed piorunem de ce i poczekasz na mnie tylko 2 godziny xD

Możemy od razu pojsc na lotnisko w Warszawie nie ma pubów, co to za miasto!

PostWysłany: Nie Cze 06, 2010 15:19 
Moderator
Awatar użytkownika

No doooobra to może wstanę o 4 i przyjadę jak przed piorunem de ce i poczekasz na mnie tylko 2 godziny xD

Miło :D
Możemy od razu pojsc na lotnisko w Warszawie nie ma pubów, co to za miasto!

To fakt, dramat jeśli chodzi o znalezienie czegokolwiek :roll: Poradzimy sobie tak czy siak ;)

PostWysłany: Nie Cze 06, 2010 15:30 
Rattlehead

A ja muszę przyznać, że mam teraz mały dylemat.
Najpierw zacząłem ostatnio rozważać możliwość wcześniejszewgo przyjazdu - coś koło 11. Tak żebyśmy mogli odpowiednio wcześniej się spotkać, popiwkować, pogadać.
Wczoraj natomiast wyhaczyłem możliwość specjalnego transportu autobusem bezpośrednio na koncert. Niby fajnie, bo wygodnie i taniej, tyle że w tym wypadku byłbym na Bemowie pewnie bezpośrednio przed początkiem koncertu, no a po koncercie zaraz do domciu (tak ponoć było na AC/DC), tak więc tutaj nie byłoby zbyt wiele czasu na piwkowanie i pogaduchy.
No i what to do? :roll:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 123 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości