Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Nie Lis 24, 2024 22:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 113 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 06:57 
Addicted To Chaos
Awatar użytkownika

Miejscowość: Baniocha
Cytuj:
a Megadethy i inne gówna

to weź sam spierdol z tego forum i nie zatruwaj innym zycia popierdoleńcu.. ty naprawdę jeteś popierdolonym ignorantem

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 08:46 
Warhorse

Miejscowość: Wrocław
faktem jest, że metallica odjebała wczoraj nieziemskie show a mnie tam kurwa nie bylo :evil: . na 2 koncertach bylem i mi mało ;/

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 12:53 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
koncert bardzo udany. Moim zdaniem o wiele lepszy od tego z 2010. I pod względem klimatu i setlisty. Dostaliśmy FFWF i Creepa, co czyni nasz koncert dużo lepszym od Pragi i Belgradu :D A lasery podczas One zrobiły na mnie piorunujące wrażenie. Super było usłyszeć tyle swoich prywatnych Metallikowych premier. Od wolf & man, Don't tread on me, The god that failed, Struggle within, fight fire with fire... Taaa, było super :)

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 12:55 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
pewnie :mrgreen: chociaż w 2010 chyba troszke lepiej brzmieli ale generalnie jako całość wczoraj było dużo lepiej :mrgreen:

Fixxxiu w którym miejscu stałeś ? ;)

Ostatnio edytowany przez Żułek, Pią Maj 11, 2012 13:36, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 13:20 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Ja miałem wczoraj swój debiut na trybunach... :|

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 13:50 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

ojej :? no ale przynajmniej nikt cie nie zdeptał ;)

ja przed koncertem miałem zabawną przygode z policją :mrgreen:
piłem sobie piwko z kumplem (po 3 wypilismy), jak skonczylismy to postanawolismy sie odlac gdzieś w plenerze bo w carefurze w klopach były straszne kolejki, jak sobie szukalismy miejsca złapały nas psy, oczywiście zostalismy spisani ale to dopiero początek :mrgreen:
pech polegał na tym że kumpel był rowerem, wiec psy jako ludzie dbający o bezpieczenstwie mego kumpla oraz pieszych obok których by jechał postanowili zabrać go na alkomat (nie wiem ile wykazało ale ile może wykazać po 3 piwach ? bez jaj) a potem na wycieczke na komisariat :lol:
mnie puścili wiec postanowiłem sie odlać na wszelki wypadek w carefurze i pojść już na koncert aby tam na spokojnie napić się piwka gdzie czekał na mnie już drugi kumpel :mrgreen: niestety nie było mi dane bo pieski do nie zadzwoniły że mam odebrać kumpla z komisariatu :lol: jako że juz nie mogłem wyjść z terenu Bemowa musiałem na nich czekać aż mnie znajdą, przez co straciłem z godzine przez którą mogłem sobie z kumplem pić piwko i słuchać z daleka Machine Head (w sumie i tak sie załapałem na 1,5 ostatniego kawałka)
więc było całkiem zabawnie już na dzień dobry :lol:

koncert oczywiście miazga chociaż mógłbym postekać nieco na Kirka oraz brzmienie które 2 lata temu wypadało się nieco lepsze ale zupełnie mi to nie przeszkadzało

jak wspomniał Fixxx mielismy najlepszy set :mrgreen: do tego Black Album jest u nas bardzo popularny, ludzie przy Struggle within dostali niezłego pierdolca (ja tyż) i generalnie świetnie sie bawili przy całym Black Albumie (jednak niedosyt pozostaje ze zamiast Jasona był małpiszon) co mnie bardzo ucieszyło po tym co pisał Mat :P
lasery na One kozak :D stałem na samym środeczku, tak 10-15 rzędów do barierek wiec wszystko pieknie widziałem :mrgreen:

Mroziak zluzuj majty bo cie chyba za bardzo ciśną :lol:

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 14:03 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Miejscowość: j.g.
Z władzą może być ciekawie :mrgreen:
My z Matem dostaliśmy kiedyś mandat za "podejrzenie picia piwa" :mrgreen: . Piliśmy wcześniej, ale sama baba se straży miejskiej powiedziała, że "ona nas nie widziała, ale domyśla się, że tak było" :mrgreen: .

Co do przygód z policją / ochroną itp. to były u nas jazdy na koncercie Acid Drinkers, ktory był tydzień temu. Ochorna zachowywała się tak źle wobec ludzi, którzy przyszli na koncert, że interweniował nawet zespół.

Czytałam już trochę komentarzy i ludzie piszą, że koncert było gorszy od tego, który był 2 lata temu.

No lasery mega, ale czułam się trochę jak na techno fesitwalu :D

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 14:14 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Agnieszka napisał(a):
Z władzą może być ciekawie :mrgreen:
My z Matem dostaliśmy kiedyś mandat za "podejrzenie picia piwa" :mrgreen: . Piliśmy wcześniej, ale sama baba se straży miejskiej powiedziała, że "ona nas nie widziała, ale domyśla się, że tak było" :mrgreen: .

trzeba było jej powiedzieć ze podejrzewacie u niej chorobe psychiczną ;)

Cytuj:
Czytałam już trochę komentarzy i ludzie piszą, że koncert było gorszy od tego, który był 2 lata temu.

pod wzgledem setlisty oraz efektów był lepszy napewno, brzmienie to raczej indywidualna kwestia
ja sie bawiłem super, odbiłem sobie za 2010 kiedy to juz nie było sił i sie tylko stało z tyłu z telefonem aby nagrywac filmiki ;)

Cytuj:
No lasery mega, ale czułam się trochę jak na techno fesitwalu :D

mi sie akurat skojarzyło z Pink Floyd ;)

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 15:03 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):

No ale po kiego grzyba prowokujesz? W jakim celu naskakujesz na Megadeth ? Przecież oni nawet nie grali na tym koncercie. Nie rozumiem w ogóle takich zachowań. Zbierasz namiętnie wszystkie ich wydawnictwa itd., po czym piszesz, że mogą wypierdalać. To jakiś paradoks totalny. Zachowanie godne fanatyka z overkilla.
Żułek napisał(a):
jak wspomniał Fixxx mielismy najlepszy set :mrgreen:

To prawda. Set mieliście zajebisty, choć ja i tak nie mogę narzekać, zwłaszcza, że 2 lata temu przecież i tak słyszałem same największe hiciory.

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 15:08 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
Żułek napisał(a):

No ale po kiego grzyba prowokujesz? W jakim celu naskakujesz na Megadeth ? Przecież oni nawet nie grali na tym koncercie. Nie rozumiem w ogóle takich zachowań. Zbierasz namiętnie wszystkie ich wydawnictwa itd., po czym piszesz, że mogą wypierdalać. To jakiś paradoks totalny. Zachowanie godne fanatyka z overkilla.

bo koncertowo mogą wypierdalać :D
a zbieranie płyt nie ma nic wspólnego z ich słabymi koncertami, przecież forma rudego na DVD jest wypasiona :lol:

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 15:24 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):
a zbieranie płyt nie ma nic wspólnego z ich słabymi koncertami, przecież forma rudego na DVD jest wypasiona :lol:

Tak, a koncerty Metallicy nie mają nic wspólnego z ich występami, więc po co pisać o Megadeth w kontekście gigu innego zespołu? Te porównania ciągłe są męczące, a to czy "mogą wypierdalać" czy nie jest kwestią indywidualną.

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 15:41 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Setlista lepsza niż w Pradze. Fight Fire with Fire to świetny kawałek ale rzadko grany, fajnie że u nas go zagrali. :P

Po co karmicie trolla? ;)

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 15:47 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

mateusz napisał(a):
a to czy "mogą wypierdalać" czy nie jest kwestią indywidualną.

tak, kwestia indywidualna którą głośno wyraziłem, chyba forum do tego służy nie ? ;)
Mroziakowi sie ona nie podoba ale to juz nie mój problem :P

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 16:12 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):
tak, kwestia indywidualna którą głośno wyraziłem, chyba forum do tego służy nie ? ;)

To już nie o to chodzi. Chodzi o sposób w jaki to zrobiłeś i w ogóle po co, skoro tam nawet Megadeth nie było? Przecież to nie jest temat o nazwie "porównujemy kapele pod względem koncertowym". Zawsze musisz wcisnąć gdzieś wypowiedź, która w jakiś sposób dotyka Megadeth. Nie wiem jaki komunikat w ogóle niesie ze sobą "Megadeth może wypierdalać".
Widzisz, ludzie przez takie właśnie zagrywki, zaczynają postrzegać Cię jako zwykłego trolla, a co gorsza ewidentnie widać, że nie mają do Ciebie szacunku. Weź pod uwagę to, że jesteś częścią władzy (tak to pozwolę sobie nazwać) na tym forum. Stawia Cię to w mało korzystnej sytuacji. Uważam, że ludzie reprezentujący tę władzę powinni być w pewnym sensie autorytetem, natomiast Ciebie traktują nierzadko z pogardą. Przyznam szczerze, że wcale się im nie dziwię i dlatego przykładowo nie byłbym w stanie wlepić Mroziakowi warna za obrażanie Ciebie, bo mimo wszystko ma sporo racji. Może czas uderzyć się w końcu w pierś ?

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 16:26 
Warhorse

żułek nie podniecaj sie tak koncertowym szaleństwem metalliki. są zajebiści fakt, ale nie masz prawa umniejszać innym zespołom. jakoś wole raining blood in reality w wykonaniu slayera niż dziecinne piłki death magnetic metalliki. efekt koncertu metalliki nie jest efektem gry muzyków tylko pracy ich ekipy( ekrany, pirotechnika itp.).

muzycznie rudzielec rozpierdala każdego z członków big4 także teraz ty możesz wypierdalać ze swoją metalliką 8-)

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 16:40 
Moto Psycho
Awatar użytkownika

Metallica daje zajebiste koncerty, to fakt.

Żułek jeszcze nie ochłonął, w końcu wczoraj usłyszał "Nothing Else Matters" na żywo :lol:

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 16:42 
Angry Again
Awatar użytkownika

creeping_death napisał(a):
muzycznie rudzielec rozpierdala każdego z członków big4 także teraz ty możesz wypierdalać ze swoją metalliką 8-)

Genialne, na prawdę, heheh, nokaut, normalnie nokaut :mrgreen:

Image

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 16:55 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

taaaa jasne
z tematu o trasach
mro-ziak napisał(a):
Kurwa.., cały czas tragedia że żygać się chce..,

do tego stekanie ze Rudy miauczy, Trust jako otwieracz, złe strojenie, krótkie sety, ciagle to samo, bla bla bla

zdecydujcie sie :lol:

ja mówie tylko i wylącznie o koncercie
Meta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Megadeth a nie o muzycznych zdolnościach konkretnych członków zespołów wiec sie ogarnijcie troche :P

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 17:01 
Moderator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):
taaaa jasne
z tematu o trasach
mro-ziak napisał(a):
Kurwa.., cały czas tragedia że żygać się chce..,

do tego stekanie ze Rudy miauczy, Trust jako otwieracz, złe strojenie, krótkie sety, ciagle to samo, bla bla bla

zdecydujcie sie :lol:

Byłem pewny, że przytoczysz właśnie tego typu wypowiedzi. To zupełnie w Twoim stylu. Kolejny raz udowadnia, że nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji. Rób jak uważasz, ja się nie mam zamiaru wiecznie wpieprzać, usilnie Cię prostować, tłumaczyć itd. Właśnie m. in. przez takie zachowania ludzie traktuję Cię tutaj tak, a nie inaczej.

PostWysłany: Pią Maj 11, 2012 17:05 
Warhorse

Żułek napisał(a):

ja mówie tylko i wylącznie o koncercie
Meta >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Megadeth a nie o muzycznych zdolnościach konkretnych członków zespołów wiec sie ogarnijcie troche :P

:shock:

a co zespół robi na koncertach? myślałem ze grają najlepiej jak potrafią własnie pokazując swoje zdolności. oprawa to tylko oprawa. tło. nic więcej. w tym metallika rzeczywiscie jest świetna.

http://www.youtube.com/watch?v=2Tk3HcQZ-Os

wrzucam tak dla jaj. uslyszcie co kirk zrobił z solówką. oczywiscie na koncercie nie zwrocilem na to uwagi ;p

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 113 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości