Die Dead Enough
Its twilight and I wake up hot My body's soaked in a cold, cold sweat I reenact the lurid scenes And clawed engravings in my head
Oh, I can't punch hard enough (and I run) I can't kick high enough (and I run) I can't shoot straight enough (and I run) I can't hold on enough (and I run) Oh, I can't stay down enough (and I run) I can't take pain enough (and I run) I can't bleed fast enough I can't die dead enough
The air is thick, but the oxygen's thin My heart is beating like a drum, boom! And ice is flowing through my veins Explosives on my lips and in my lungs
I don't know what I'm running from And I don't know where I'm running to There's something deep and strange inside of me, I see
I don't know what I'm running from And I don't know where I'm running to Something's compelling me to run into the dark
And now I am more driven than before And now I live just to settle score And now I feel the nearness of your breath Now I introduce you to your death
I am more driven than before I live just to settle score I feel the nearness of your breath I introduce you to your death
I can't punch hard enough I can't kick high enough I can't shoot straight enough I can't hold on enough
I can't stay down enough, (die dead enough) I can't take pain enough, (die dead enough) I can't bleed fast enough, (die dead enough) I can't die dead enough, (die dead enough) ............................................................
Umrzeć wystarczająco śmiertelnie
Jest zmierzch i budzę się rozpalony Moje ciało jest zlane zimnym, zimnym potem Odtwarzam drastyczne sceny I wydrapane obrazy w mojej głowie
Oh, nie potrafię uderzyć wystarczająco silnie (i biegnę) Nie potrafię kopnąć wystarczająco wysoko (i biegnę) Nie potrafię strzelić wystarczająco prosto (i biegnę) Nie potrafię trzymać się wystarczająco silnie (i biegnę) Oh, nie potrafię leżeć wystarczająco nisko (i biegnę) Nie potrafię cierpieć wystarczająco mocno (i biegnę) Nie potrafię krwawić wystarczająco szybko Nie potrafię umrzeć wystarczająco śmiertelnie
Powietrze jest gęste lecz tlen jest rzadki Moje serce wali jak młot, bum! A lód przepływa przez moje żyły Ładunki wybuchowe na moich wargach i w mych płuchach
Nie wiem po co zmierzam I nie wiem do czego zmierzam Widzę, że jest we mnie coś głebokiego i dziwnego
Nie wiem po co zmierzam I nie wiem do czego zmierzam Coś co fascynuje mnie by biec w ciemność
I teraz jestem bardziej kierowany niż przedtem I teraz żyje tylko by ustanowić wynik I teraz czuję bliskość twego oddechu Teraz przedstawiam cię twojej śmierci
Jestem bardziej kierowany niż przedtem Żyję tylko by ustanowić wynik Czuję bliskość twego oddechu Przedstawiam cię twojej śmierci
Nie potrafię uderzyć wystarczająco silnie Nie potrafię kopnąć wystarczająco wysoko Nie potrafię strzelić wystarczająco prosto Nie potrafię trzymać się wystarczająco silnie
Nie potrafię leżeć wystarczająco nisko (umrzeć wystarczająco śmiertelnie) Nie potrafię cierpieć wystarczająco mocno (umrzeć wystarczająco śmiertelnie) Nie potrafię krwawić wystarczająco szybko (umrzeć wystarczająco śmiertelnie) Nie potrafię umrzeć wystarczająco śmiertelnie (umrzeć wystarczająco śmiertelnie)
_________________ Kto nie był buntownikiem za młodu, ten będzie świnią na starość.- J.Piłsudski
|