angielski My life is everything That feeds my thirst that causes sin My wants are all I care No shame and guilt, there's nothing there Look deep into my face I sell deceit without a trace Fear not what I can do Unless you want it done to you, oh-ohhh!
As I climb onto your back, I will promise not to sting I will tell you what you want to hear, and not mean anything Then I treat you like a dog as I shoot my venom in You pretend you didn't know that I am a scorpion, oh
My self I'm centered in There's nothing else, there's never been And I dream, to be left alone With the sadness, the madness of my own Look deep into my soul It's black as coal like a bullet hole Fear not, get off your knees There's no defense, you'll do what I please, oh-oh!
As I climb onto your back, I will promise not to sting I will tell you what you want to hear, and not mean anything Then I treat you like a dog as I shoot my venom in You pretend you didn't know that I am a scorpion, oh
As I climb onto your back, I promise not to sting I tell you what you want to hear, and not mean anything I will treat you like a dog as I shoot my venom in 'Cause you knew all along I am a scorpion, ya!
My lies, to reach the shore I aggrandize and nothing more My hopes, to steal away All that you love, I'll soon betray Look deep into my past The pain I deal is unsurpassed I'm not a lowly scorpion I'm so much worse; I'm the fall of man
polski
Moje życie jest wszystkim Co gasi moje grzeszne pragnienie Moje żądze to wszystko o co dbam Żadnego wstydu ani winy, ani odrobiny Spójrz głęboko w moją twarz Sprzedaję fałsz bez mrugnięcia Nie bój się co mogę zrobić Chyba że chcesz żebym to zrobił tobie
Gdy wchodzę na twój grzbiet, obiecuję nie użądlić Mówię wszystko co chcesz słyszeć, lecz to nic nie znaczy I traktuję cię jak psa gdy wstrzykuję swój jad Udajesz że nie wiedziałeś że jestem skorpionem
Jestem skupiony na sobie Na niczym innym, od zawsze Pragnę tylko być sam Z moim smutkiem i własnym szaleństwem Spójrz głęboko w moją duszę Jest czarna jak węgiel, jak otwór po kuli Nie bój się, powstań z kolan Nie ma obrony, Zrobisz co rozkażę
Gdy wchodzę na twój grzbiet, obiecuję nie użądlić Mówię wszystko co chcesz słyszeć, lecz to nic nie znaczy I traktuję cię jak psa gdy wstrzykuję swój jad Udajesz że nie wiedziałeś że jestem skorpionem
Gdy wchodzę na twój grzbiet, obiecuję nie użądlić Mówię wszystko co chcesz słyszeć, lecz to nic nie znaczy I traktuję cię jak psa gdy wstrzykuję swój jad Bo cały czas wiedziałeś że jestem skorpionem
Moje kłamstwa wychodzą na powierzchnie Ja tylko ubarwiam, nic więcej Moje nadzieje by ukraść Wszystko co kochasz, wkrótce zdradzę Spójrz głęboko w moją przeszłość Ból który zadaję jest niezwyciężalny Nie jestem słodkim skorpionem Jestem znacznie gorszy, Jestem upadkiem człowieka
|