An iron fist quietly sits inside the velvet glove Take control, untouchable just like God above I cant escape, wrapped in red tape, what will become of me? If I object, then I defect my country tis of thee
The white house is calling Tell them Ill call them back Just tell them anything Yeah get them off my back
The world needs a hero
Not that I would ever lie but I have no choice Words I say heard today are not mine, just my voice
Nato is on line 1 They want to talk to me Tell them that Im not in Tell them that Im not free
The world needs a hero
Phantom rule, the hidden jewel whos really in control? On puppet strings, a nation swings undermined by moles
The un is on hold Tell them Ill call them back Yeah tell them anything Just get them off my back
The world needs a hero
Dave the white house is calling They want to talk to me Tell them that I cant be bought Tell them that Im not free
The world needs a hero
===================================
"Świat potrzebuje bohatera"
Stalowa pięść cicho się ukrywa w delikatnej rękawiczce Niezauważalnie kontroluje wszystko, zupełnie jak Bóg nad nami Nie mogę się uwolnić, omotany biurokracją, co się ze mną stanie? Jeśli się sprzeciwię wszyscy się dowiedzą, że Ameryka nie jest taka doskonała
Dzwonią z Białego Domu Powiedz im, że oddzwonię Powiedz im cokolwiek Niech się po prostu odczepią
Świat potrzebuje bohatera
Nie mam zamiaru kłamać, ale nie mam wyboru Słowa, które dzisiaj wypłynęły z moich ust nie zostały wypowiedziane przeze mnie, tylko przez mój głos
NATO jest na linii pierwszej Chcą ze mną rozmawiać? Powiedz, że mnie nie ma Powiedz, że rozmowa ze mną nie jest za darmo
Widmowy władca, ukryty klejnot, kto tak na prawdę to kontroluje Naród sterowany przez sznurki niczym marionetka, podkopywany jest przez krety
ONZ czeka na rozmowę Powiedz im, że oddzwonię Powiedz im cokolwiek Niech się po prostu odczepią
Dave, dzwonią z Białego Domu Chcą ze mną rozmawiać? Powiedz im, że mnie nie można kupić Powiedz im, że rozmowa ze mną nie jest za darmo