Moto Psycho
Responsibility, an anchor around my neck Dependability, made me a nervous wreck Accountability, I live from check to check Volatility, neglect and no respect
Got my wheels in motion And I got a path to beat I hit the road to "I don't know" And look for "Tough Shit Street"
One-way ticket nowhere There's no windows on this train Can't see where I'm headed But I'm going there again
Moto Psycho (Going nowhere) Everybody is a Moto Psycho Move it or lose it baby Moto Psycho (Going nowhere) 100 miles an hour Moto Psycho I'm a Moto Psycho Moto Psycho
You know you can't resist to tell me what I mean You gave my mind a twist said that I was unclean The actor runs the play and ad-libs in between You're all that I resent my thoughts were so obscene
Moto Psycho Where I'm headed I don't know Moto Psycho But I'm shoving off and I hit the road Moto Psycho Time and time and time again I'm a Moto Psycho Anywhere, I’m going there Moto Psycho ..........................................................................
Moto Psychol
Obowiązkowość, kotwica wokół mojej szyi Niezawodność, stałem się znerwicowanym wrakiem Odpowiedzialność, żyję od kontroli do kontroli Nieprzewidywalność, zaniedbanie i brak szacunku
Wprawiam moje koła w ruch I mam tor do pokonania Wyruszam w drogę do “Nie wiem gdzie” I szukam "Ulicy Zasranych Twardzieli"
Bilet w jedną stronę donikąd Nie ma okien w tym pociągu Nie widzę dokąd zmierzam Ale ruszam tam znowu
Moto Psychol (Podążając donikąd) Każdy jest Moto Psycholem Ruszaj lub przegraj kotku Moto Psychol (Podążając donikąd) 100 mil na godzinę Moto Psychol Jestem Moto Psychol Moto Psychol
Wiem że nie możesz się oprzeć by powiedzieć mi kim jestem Podkręcasz mój umysł mówiąc, że byłem nieczysty Aktor odgrywa swą rolę improwizując przejściowo Jesteś wszystkim co mi się nie podoba, moje myśli były tak obsceniczne
Moto Psychol Dokąd zmierzałem, nie wiedziałem Moto Psychol Ale olałem to i podążyłem drogą Moto Psychol Znowu i znowu, i znowu jestem Moto Psychol Donikąd, tam jadę Moto Psychol
_________________ Kto nie był buntownikiem za młodu, ten będzie świnią na starość.- J.Piłsudski
|