Full of greed you sell your soul Full of pride a heavy load You eat yourself gluttony Resent yourself you envy me
Everything turns into wrath You lust yourself to death
Deep fears that drive us Hid beneath disguises Judge the world within Forgive my deadly sins
Procrastination always giving up Something better comes to interrupt Cast your verdict down to me Spare me your bleeding sympathy
Only care how you appear Clearly see you can't see clear
Deep fears that drive us Hid beneath disguises Judge the world within Forgive my deadly sins
Greed, gluttony, pride, envy, wrath, sloth, death, deadly seven Seven deadly sins of mine
On every street And corner lie These seven deadly sins of mine
=========================================================
Siedem
Przepełniony chciwością sprzedajesz swoją duszę Przepełniony pychą - to ciężkie brzemię Zjadasz samego siebie - obrzarstwo Złościsz się na siebie, zazdrościsz mi
Wszystko zamienia się w gniew Pożądasz siebie samego - to nieczystość
Kieruje nami wielki strach Który staramy się ukryć On osądza świat od wewnątrz Wybacz mi moje śmiertelne grzechy
Wciąż zwlekasz, zawsze się poddajesz Coś lepszego pojawia się, by przeszkodzić Powiedz jaki jest Twój werdykt Oszczędź mi Twojego cholernego współczucia
Przejmują się dopiero, gdy się pojawisz To jasne, że nic dla Ciebie nie jest jasne
Kieruje nami wielki strach Który staramy się ukryć On osądza świat od wewnątrz Wybacz mi moje śmiertelne grzechy
Chciwość, obżarstwo, pycha, zazdrość, gniew, lenistwo, nieczystość, śmiertelna siódemka Moje siedem grzechów głównych
Na każdej ulicy Za każdym rogiem Moje siedem grzechów głównych