Anonymous existence, rendered useless to mankind Destroy the logic volume in the confines of the mind En massed and purposeless, marching in a perfect line Neo-neuro torture, mental meltdown, a heinous crime
Mastermind, I tell you what to think Mastermind, I tell you what you need Mastermind, I tell you what to feel Mastermind
Invade the core of souls to wipe the lives away Design vacant beings, welcome the inhuman race Encrypted horror codes, directive psyche overwrite Processing brains to pabulum; Delete and format living drives
Mastermind, I tell you what to think Mastermind, I tell you what you need Mastermind, I tell you what to feel Mastermind, I tell you what's real
Hail to the power age, lest the viral hour comes Raise the flag of voltage, bow to circuitry unknown Kneel before the processor, lords of static laugh Electrons in submission, you must know who I am
I tell you what to think I don't care what you thought I tell you what to get I don't care what you got I tell you what to think I don't care what you thought I tell you what to get I don't care; I don't care what you got
Mastermind, I tell you what to think I don't care what you got Mastermind, I tell you what you need Mastermind, I tell you what to feel Mastermind, I tell you what's real I don't care; I don't care what you got Subject!
===============================================
Geniusz
Anonimowa egzystencja jest bezużyteczna dla rodzaju ludzkiego Zniszczę logikę w granicach umysłu Razem bez celu będą maszerować w idealnym rzędzie Nowo-neuronowa tortura, psychiczny rozpad, ohydne przestępstwo
Geniusz, mówię Ci, co masz myśleć Geniusz, mówię Ci, czego potrzebujesz Geniusz, mówię Ci, co masz czuć Geniusz
Najeżdżam wnętrze duszy, by wymazać życie Zaprojektowane puste istoty, witaj wśród rodzaju nieludzkiego Rozszyfruję koszmarne kody, zarządzę zastąpienie psychiki Przetworzę mózg w pokarm Skasuję i sformatuję żywe dyski
Geniusz, mówię Ci, co masz myśleć Geniusz, mówię Ci, czego potrzebujesz Geniusz, mówię Ci, co masz czuć Geniusz, mówię Ci, co jest prawdziwe
Chwała wiekowi energii, oby tylko nie pojawił się wirus Wzniosę sztandar napięcia, pokłoń się nieznanym przewodom Padnij na kolana przed procesorem, władcą statycznego śmiechu Oddaj swoje elektrony, musisz wiedzieć kim jestem
Mówię Ci, co masz myśleć Nie obchodzi mnie, co myślałeś Mówię Ci, co masz zdobyć Nie obchodzi mnie, co już miałeś Mówię Ci, co masz myśleć Nie obchodzi mnie, co myślałeś Mówię Ci, co masz zdobyć Nie obchodzi mnie, nie obchodzi, co już miałeś
Geniusz, mówię Ci, co masz myśleć Nie obchodzi mnie, co już miałeś Geniusz, mówię Ci, czego potrzebujesz Geniusz, mówię Ci, co masz czuć Geniusz, mówię Ci, co jest prawdziwe Nie obchodzi mnie, nie obchodzi, co już miałeś Podmiocie!