Poison Was The Cure
I miss the warm embrace I felt First time you touched me Secure and safe in open arms I should have known you'd crush me A snake you were when we met I loved you anyway Pulling out your poisoned fangs The venom never goes away Serpent swims free in my blood Dragons sleeping in my veins Jackyl speaking with tongue Roach egg laying in my brain Once stalked beneath your shadow Sleepwalking to the gallows I'm the sun that beats your brow in 'til I finally threw the towel in Never knowing if I'd wake up in a Whirlpool got redundant My brain was just some driftwood In a cesspool, I became dead From a rock star to a desk fool Was my destiny, someone said Love's a tide pool Taste the waters life's abundant Taste me! ................................................
Trucizna była lekarstwem
Tęsknię za ciepłym objęciem, które poczułem Gdy pierwszy raz mnie dotknęłaś Pewność i bezpieczeństwo w otwartych ramionach Powinienem wiedzieć że mnie zgnieciesz Byłaś wężem kiedy się spotkaliśmy A i tak cię kochałem Wyciągnęłaś swe zęby jadowe Jad już nigdy mnie nie opuścił Wąż pływa sobie otwarcie w mej krwi Śpiące smoki w moich żyłach Jackyl przemówił Jajo karalucha tkwi w moim mózgu Grasowałem pod twym cieniem Lunatykując podążałem na szubienicę Jestem słońcem które zmarszczy twe brwi Aż wreszcie rzuciłem ręcznikiem Nie sądziłem że obudzę się W wirze zbędności Mój mózg był po prostu dryfującym drewnem W szambie, umarłem Od gwiazdy rocka do głupka za biurkiem Taki był mój los, ktoś powiedział Miłość jest jak oczko wodne Skosztuj jego obfitego życia Skosztuj mnie!
_________________ Kto nie był buntownikiem za młodu, ten będzie świnią na starość.- J.Piłsudski
|