No dobra, w takim razie nie będę się więcej tutaj udzielał. Nic na siłę, jeżeli poziom moich wypowiedzi przypomina Dawida, to rzeczywiście masz 100% rację! Wiem dobrze jak to irytuje, gdyż sam mam z tym doczynienia i na Fejsbuku i na innych forach. Osobiście starałem się wyrażać swoją opinię, bez względu czy podoba się większości, a swoje zdanie najczęściej uzasadniałem (moja nienawiść do TWNAH, Collider nie jest taki zły, Nick Menza miażdzy Drovera w każdym aspekcie). Jeżeli post o podobieństwie riffu przechylił szalę to okej, masz pełne prawo do swojej opinii. Mam wystarczająco zły humor, by złościć się na jakiegoś kolesia z internetu, serio! Męczące jest to przywalanie o wszystko np. o to (o ile dobrze pamiętam), że uważam iż nowe Decapitated jest dobre, a każde wydawnictwo MF jest ciekawsze od całej twórczości King Diamond Band. Pozdrawiam wszystkich, jesteście naprawdę sympatycznym i ciekawym towarzystwem, które łączy fascynacja ulubionym zespołem. Dzięki Wam dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy. Mam nadzieję, że wszyscy doczekamy się nowego krążka i będziemy się nim wspólnie cieszyć! Pozdro jeszcze raz