Megadeth Info Forum

Forum poświęcone amerykańskiemu zespołowi metalowemu Megadeth
Obecny czas: Sob Lis 23, 2024 00:38

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 87 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: MEGAFANCLUB
PostWysłany: Śro Cze 30, 2010 11:50 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

Żułek napisał(a):
majeczkaa_ napisał(a):
płacisz 40 dolców za członkostwow fc na 1 rok,dodatkowo musisz zapłacić 15 dolcow za to ze Ci wyślą tą paczkę bo mieszkasz poza stanami ;p

czyli płacisz 55 dolców za koszulke + kilka nikomu nie potrzebnych pierdół aby sobie poczytać posty zespołu na forum fanclubowym

zupełnie bez sensu, Metallica ma przynajmniej So What a co ma rudy ? gówno :roll:

No właśnie. Gdyby Megadeth organizowało meet&greet to bym się zapisał. Wiele bym oddał za możliwość pogadania z Mustangiem i Ellefsonem. Metallika jaka by nie była to w kwesti fanklubu wygrywa z Megadeth. Swoją drogą ciekawe jak to z tymi autografami jest na tym zdjęciu/plakacie w paczce - drukowane, wprawiony pracownik podrabia czy też jakimś cudem chłopaki naprawdę siadają i co jakiś czas trzepią podpisy?

PostWysłany: Śro Cze 30, 2010 11:59 
Prince Of Darkness
Awatar użytkownika

Miejscowość: from hell
meet&greet mają w stanach i krajach gdzie są bardzo popularni czyli nie u nas

a autografy to pewnie drukowane są ale szczepan powienien wiedziec najlepiej ;)

PostWysłany: Śro Cze 30, 2010 19:46 
Administrator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Autografy wyglądają w autentycznie, ale w sumie nie przyglądałem się pod lupą, a teraz nie wiem gdzie te kartki wsadziłem więc nie sprawdzę. Dostęp do forum fan clubowego pozostaje nawet po wygaśnięciu członkowstwa wiec jest miło. No i mam z tego dwie fajne koszulki i płyty, więc nie narzekam ;)

PostWysłany: Śro Cze 30, 2010 20:38 
Head Crusher
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
szczepan napisał(a):
Autografy wyglądają w autentycznie, ale w sumie nie przyglądałem się pod lupą, a teraz nie wiem gdzie te kartki wsadziłem więc nie sprawdzę. Dostęp do forum fan clubowego pozostaje nawet po wygaśnięciu członkostwa wiec jest miło. No i mam z tego dwie fajne koszulki i płyty, więc nie narzekam ;)

Żeby tak wydawali np co roku jakiś oficjalny Bootleg dla Fan clubu

PostWysłany: Sob Lip 03, 2010 20:51 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
Autografy oczywiście są nadrukowane na zdjęcie ;)

PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 19:43 
The Disintegrator
Awatar użytkownika

Tak btw. to jeśli się w końcu zdecyduję to będę mógł coś z merchu dorzucić do tej paczki? Wiecie, że dopłacę im, a za jednym razem przylecą te wszystkie gadżety i np. koszulki, które chce kupić. Można to tak? :D

PostWysłany: Wto Lip 27, 2010 19:26 
Administrator
Awatar użytkownika

nie jestem pewien, ale chyba się tak nie da

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 17:11 
Warhorse
Awatar użytkownika

Miejscowość: Meppen GER
zdjecia sa drukowane tak jak autografy. I z tego co udalo mi sie ustalic to dostep do forum ma sie dożywotnio za darmo

CyberArmy Member#8373

PostWysłany: Śro Sie 18, 2010 17:37 
Administrator
Awatar użytkownika

potwierdzam - musiałem uzupełnić profil o numer członkowstwa (wpisałem cokolwiek) i znowu moge czytać posty na forum fanclubowym

PostWysłany: Wto Wrz 28, 2010 11:57 
Warhorse
Awatar użytkownika

Miejscowość: Meppen GER
29 wrzesnia o 17 ich czasu bedzie czat z ellefsonem na fanclubowej stronie i bedzie mozna wygrac dvd rip live z recznie podpisanymi autografami

CyberArmy Member#8373

Temat postu: Re: Newsy
PostWysłany: Wto Lis 02, 2010 14:06 
Head Crusher
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
http://cyberarmy.megadeth.com/02-4.php
Nowe ceny w MFC
Skoro Cyberarmy to może będą wydawać jakieś kawałki specjalnie dla fan clubu

Ostatnio edytowany przez Argo, Wto Lis 02, 2010 17:39, edytowano w sumie 1 raz

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 17:22 
Droogie
Awatar użytkownika

Witam wszystkich fanów Rudego i spółki! News, który się pojawił dzisiaj na oficjalnej stronie Megadethu sprawił, że uśmiech pojawił się na mej twarzy. Jego tytuł to: "MEET MEGADETH ON THE 'EUROPEAN CARNAGE' TOUR THIS SPRING!":). Oto pojawił się powód, żeby zakupić swoje członkostwo w Cyber Army. Ktoś już tego dokonywał? Nie ma problemu z tym, że do Polski? Wiedzą w ogóle gdzie to jest? Haha, nareszcie będę miał okazję osobiście uścisnąć ręke Dave'owi :).

Pozdrawiam!
Keep on roar!

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 18:03 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Jak się zapłaci, to nie ma problemu nawet do Burkina Faso :lol:

Tylko pamiętaj, że m&g ma formę losowania, więc aby uścisnąć dłoń Rudemu, trzeba mieć jeszcze kawał farta.

Ja miałem po koncercie w Katowicach w 2008, Dave łaskawie wyszedł z autokaru, żeby spotkać się z fanami. I nie trzeba było być w fan clubie. Ehhh, cóż to była za noc :)

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 19:10 
Droogie
Awatar użytkownika

A warto jest ryzykować ok. 200zł za taką formę losowania? Poza tym, jeśli losowanie jest tylko wśród polskich członków MFC to chyba nie będzie trudno się dostać- z tego co wiem to nie ma wiele. Z jednej strony spotkanie z Rudym to marzenie życia, ale z drugiej, tyle kasy piechotą też nie chodzi...

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 19:15 
Rattlehead
Awatar użytkownika

Losowanie m&g jest niestety nie tylko dla mieszkańców kraju, w którym odbywa się koncert, ale dla każdego, kto się na dany koncert wybiera... :)

PostWysłany: Pon Sty 10, 2011 21:35 
Droogie
Awatar użytkownika

Cóż, mimo wszystko chyba i tak się zdecyduje. Wszystko zależy jak będę z kasą stał i czy znajdę kogoś z paypalem/kartą kredytową. I tak miałem się zapisać a szansa na spotkanie Rudego jedynie to przyśpieszy :).

PostWysłany: Wto Sty 11, 2011 16:02 
Head Crusher

fiXXXer_85 napisał(a):

Ja miałem po koncercie w Katowicach w 2008, Dave łaskawie wyszedł z autokaru, żeby spotkać się z fanami. I nie trzeba było być w fan clubie. Ehhh, cóż to była za noc :)

Wow. Powiedz cos wiecej jak było - wszystko ze szczegółami :) A może fotke dało Ci sie ustrzelic z Rudym?

A co do m&g to strasznie zdzieraja z fanow kase. Nie warto.

PostWysłany: Wto Sty 11, 2011 23:55 
Rattlehead
Awatar użytkownika

W sumie zaczęło się od tego, że w pracy zrobiłem sobie kiedyś breloczek ze stalowej linki, na której była aluminiowa blaszka z wybitym z jednej strony "Megadeth" a z drugiej "The World Needs A Hero". Przed koncertem wpadł mi do głowy pomysł, żeby wziąć go ze sobą i wrzucić na scenę z nadzieją, że Dave go zauważy i sobie weźmie. Zabrałem go, ale postanowiłem ze względów bezpieczeństwa nim nie rzucać :) Po koncercie, opuściłem Spodek kierując się na przystanek autobusowy. Zauważyłem, że przy tylnym wyjściu Spodka (gdzie był zaparkowany autokar Mega) stoi grupka ludzi, więc do nich dołączyłem. Chociaż miałem mieszane uczucia, bo to było w sobotę, było koło północy a ja miałem w niedzielę rano egzamin z matematyki. No ale jednak do nich dołączyłem. Staliśmy tak sobie jakiś czas z nadzieją zdobycia autografów, kiedy nagle ze Spodka wyszedł Lomenzo. Podszedł do nas, widać było, że cieszy go kontakt z fanami. Z każdym chętnym zrobił sobie zdjęcie i dał autograf. Powiedziałem mu, mocno zachrypnięty, że od śpiewania straciłem głos. On z podobną chrypką odpowiedział, że to dobrze, że on też. Niedługo później wyszedł Broderick i sytuacja wyglądała podobnie. Również miał dobry nastrój z każdym pozwolił sobie na interakcję. Po tych spotkaniach nasze nadzieje na spotkanie Rudego wyraźnie wzrosły. Tym czasem Spodek opuścił Drover. Nie wiem, czy nas nie widział, czy nie chciał widzieć, ale minął nas bez słowa i nie zareagował na kilka zawołań "Shawn!". Czekaliśmy dalej, w między czasie Spodek opuszczali różni techniczni, w tym ten czarnoskóry z dredami, wszyscy reagowali na nas pozytywnie. Dochodziła godzina druga, kiedy podeszła do nas jakaś kobieta, która powiedziała po angielsku, że Dave jest już w autokarze, co nas wystraszyło. Ale wytłumaczyła, że jeśli będziemy przestrzegali zasad typu ustawienie się w kolejce wzdłuż autokaru, przygotowanie tylko jednej rzeczy do podpisu i zrobienie szybko jednego zdjęcia, to Dave do nas wyjdzie. Zrobiliśmy co kazała i Dave faktycznie wyszedł. Kiedy przyszła moja kolej, dałem mu do podpisu bilet, zrobiłem sobie z nim zdjęcie i kiedy już miałem odejść przypomniałem sobie o czymś. Wyciągnąłem z kieszeni breloczek i podałem go Rudemu, mówiąc coś w stylu "Dave, take it, I've made it by myself". On go wziął, przeczytał napisy z obu stron blaszki i odpowiedział "Ooooo... Than you!" :) No i tak to wyglądało. Wróciłem do domu po 4, na 8 pojechałem na uczelnię i zaliczyłem matematykę :D Jeszcze kiedy w niedzielę rano się obudziłem i przypomniałem sobie nocne wydarzenia, pomyślałem jedno "oby to nie był sen". Ale kiedy zobaczyłem, że na biurku leży bilet z autografami, odetchnąłem z ulgą :) Kiedy w szkole kolega, który dzień wcześniej śmiał się ze mnie, że jak rzucę breloczkiem w Rudego, to ochrona wyniesie mnie ze Spodka zapytał, czy faktycznie rzuciłem, odpowiedziałem mu "Nie, dałem go Dave'owi osobiście". Szczęka mu opadła :D

A tutaj garść fotek z tej pamiętnej nocy 8 marca 2008 ;)

Image

PostWysłany: Śro Sty 12, 2011 12:48 
Head Crusher

Niesamowite po prostu. Aż dziwne, że jeszcze tego nam nie opowiadałes :)
Co prawda kiedys miales w awatarze chyba jedno z tych zdjec ale nie chciało mi sie wowczas wierzyc, że to Ty :) Zreszta nie znałem Cie, nie wiedziałem jak wygladasz.
Piekna historia. Jednak Rudy nie zawsze gwiazdorzy - wiem, że dla Marti sie nie udało, choc Rudy był na wyciagniecie reki. Chyba trafiles (-liscie) po prostu na dobry humor Mustanga.

Przypomniało mi sie jeszcze, że kiedys na forum ktos inny chwail sie spotakniem z Davem, ale zdjecia nam nie pokazał. Przepadł gdzies. To było na jakiejs konferecji prasowej, tuz przed koncertem w Spodku, tego samego dnia.

PS. A możesz pochwalic sie autografem? :)

PostWysłany: Śro Sty 12, 2011 18:16 
Droogie
Awatar użytkownika

Ale Ci zazdroszczę ;) W takim razie wiemy już gdzie kierować się po zakończeniu kwietniowego koncertu ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 87 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości