Why napisał(a):
Nie ma informacji co jest konkretnie wymagane ! Logo + tytuł + grafika ? czemu nie ? Żadnego punktu nie złamałem. Jeżeli komuś grafika współgra do tego co chciałby przedstawić ?
Na prawdę trzeba na siłę przerabiać grafiki tylko po to aby znacznie różniły się od tego co można znaleźć w sieci ? (jeżeli tak to napiszcie)!. Tak naprawdę to nie tylko moje "prace" powinny zniknąć.
Jeśli ktoś nie jest zwykłym leniem i jest nieco bardziej inteligenty od głowonoga, to domyśli się, że to nie jest droga do zwycięstwa i zostanie zdemaskowany. Pomyśl - każdy mógłby pójść tak na łatwiznę jak Ty, dlatego wyraźnie napisałem, że:
Cytuj:
Konkurs polega na zilustrowaniu/wymyśleniu grafiki/okładki dowolnego tytułu/ów utworu/ów z nadchodzącego albumu Megadeth - Dystopia.
Skoro coś ma polegać na wymyśleniu lub zilustrowaniu to jakim cudem Ty interpretujesz to w sposób "zerżnięte z sieci"? Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem?
Why napisał(a):
ale to jak do tego podchodzicie tylko zniechęca ludzi do brania udziału... bo myślą, że trzeba całą okładkę stworzyć od nowa a najlepiej narysować.
No i widzisz. Gdybyś się nieco wytężył, to byś wiedział, że w zeszłym roku konkurs wygrała osoba, która sama wszystko narysowała. Nikt nie płakał, tylko teraz - jeden "pokrzywdzony" przez los ma pretensje do całego świata, że brakuje mu wyobraźni i próbuje zrozumieć co autor konkursu miał na myśli. Wszyscy pojęli tylko jeden bidulek nie może.
Organizator ma prawo do zmiany regulaminu konkursu, zrobiłem więc odpowiedni zapis dla mniej rozwiniętych umysłowo.